Virus på synnerven :(


Fick för ca en vecka sedan en kraftig försämring av synen på vänster öga. Tänkte att det skulle gå över, men när det bara blev värre och värre och uppsökte jag vårdcentralen. Den läkaren skickade remiss till ögonakuten i Mölndal och där var jag igår.
Efter många och långa undersökningar fick jag diagnos Virus på synnerven. Det tar ca 6-8 veckor för detta att läka ut. Det är bara att vänta... Lite handikappad känner man sig. Allt är suddigt och mkt "ljusare" på vänster öga.

Orsaken till synnervsinflammation är okänd. Den uppkommer ofta helt utan påvisbar yttre orsak, men inte sällan i samband med, att kroppen i övrigt är "lite i olag", exempelvis vid infektioner etc. Samband med vissa virus- eller inflammatoriska sjukdomar har misstänkts men inte kunnat säkerställas.

Jaja... bara vänta på bättring!


Converse



Jag tävlar om ett par Converse.
Klicka här för att komma till tävlingen.


Glad Påsk!

Årets stor godishelg har passerat och jag behöver väl inte säga så mkt om vad mina barn har tyckt om denna helg ;) De har varit höga på socker i 3 dgr... tur att det bara inträffar 1 gång om året. Men det har blivit mkt god mat också... och det bästa av allt, FINT VÄDER!
Vi har spenderat påsken hemma, i renoveringens tecken. Jag och Christer har bytt rum med Gabriella och det finns ju inget som heter "bara". Nu är Gabriellas rum klart iaf och hon är inflyttad och klar. Det enda som saknas nu är ett nytt skrivbord.
Nu återstår vårt sovrum där det ska tapetseras om. Men det blir nog bra när det är klart!


Tävling - Vinn ett porträtt




Lisa Lans har en tävling som pågår hela månaden där du kan vinna ett portätt på dig eller någon annan. Du bestämmer själv material.
Klicka på namnet för att komma till tävlingen!

Tävlingen pågår hela månaden!

Dove VisibleCare



För några veckor sedan fick jag hem ett paket med denna underbara duschcreme. Jag blev glatt överraskad och man känner sig riktigt ren och fräsch efteråt. Om jag ska hitta någon nackdel så skulle det vara att den är lite odryg.
Jag säger bara: ut i affären och köp. Ni kommer inte bli besvikna.

RSS 2.0