Lördag

Idag har jag och Viktor haft en mamma-son-stund och spenderat den i stora staden och shoppat, lunchat, fikat och myst. Christer och Gabriella hade en pappa-dotter-stund och tillbringade den på Åbys äventyrsbad. Alla var nöjda och glada efteråt.
 
Ikväll bär det av till Åsa för att fira hennes födelsedag. Jag skulle bakat tårtor och tagit med, men då jag prioriterade vår lilla stund på stan idag och inte orkade stressa så köpte jag två färdiga tårtor på Dahls konditori istället. Sån är jag! Men det ska nog bli till belåtenhet hoppas jag...

Ute är det sol och fint höstväder. Helt underbart! Jag gillar höstdagar när det är friskt i luften och solen skiner. :)

Ha en fortsatt härlig helg alla!
kramelikram

tulibu dibu douchooooo

Bara kolla in det här. Jag döööör av garv... helskön tjej.


cykelfest

Jag bara måste berätta om en fantasktiskt trevlig och rolig fest vi var på förra lördagen.
Jag ska inte gå in på detaljer utan bara förklara lite kortfattat. Är ni nyfikna på lite mer om detta kan ni googla på "cykelfest", så får ni lite mer detaljer. Det finns lite olika varianter, men grundtanken är den samma.

Det hela går ut på att cykla runt i området och få sig en trerätters middag, det enda vi behövda göra i gengäld var att bjuda på välkomstdrink, förrätt och vin till maten, för två andra par. Vilken rätt vi skulle bjuda på fick vi reda på ca en vecka innan festen. Men vilka två par som skulle komma till oss visste vi inte förrens det ringde på dörren. Det ena paret kände vi lite grand medans det andra paret var för oss helt okända. Det är hela tanken med den här festen, att bjuda kända, men kanske ändå helt okända par på en rätt. Vid varje ställe fick man reda på nästa adress man skulle till, inga namn bara en adress.
Det blev lite extra roligt när man märkte hur alla verkligen ansträngt sig genom jättegod mat och dryck, fina dukningar och att det var nystädat och fint.
När man hade cyklat runt i Tuve och fått sig en härlig tre-rättersmiddag (med tillhörande välkomstdrink och vin vid varje ställe) så cyklade alla till en festlokal där det var dans till livemusik hela natten lång.

Kort och gott, ett jätteroligt koncept. Och ett jättetack till de som arrangerat det hela, vilket jättejobb de lagt ned med all planering! Jag och C längtar redan till nästa års cykelfest.

RSS 2.0