Regn, alvedon och härliga kvällar...

Kvällen har lagt sig, barnen har somnat (hoppas jag), jag har plockat upp efter dagens lek, Christer gör iordning en film vi ska se snart..... "What happens in Vegas" tror jag visst den heter.
Det är något speciellt med kvällar. Morgon, fm, lunch, em i all ära. Men kvällen är min favorit på dygnet. Ska försöka ta mig i kragen och börja gå ut på kvällspromenader. Det är skönt. Speciellt nu när hösten börja komma och luften blir lite friskare och klarare. Det känns som man rensar huvudet när man andas in kall och frisk luft. Synd bara att vi inte har hund längre, det är alltid trevligt att ha med sig när man promenixar.


Idag har varit en ganska vanlig dag. Viktor blev lite dålig inatt, snoren rann och han skrek. Tror det är en tand som håller på att komma ut som spökar. Tack gode gud för Alvedon! Gick som vanligt upp strax efter 06 imorse, gjorde iordning Gabriellas ryggsäck, dukade fram frukost och tog en varm och skön dusch. Dagen gick i ett huj... trots att regnet öste ned och vi fick spendera dagen inomhus. G började i en barnkör idag "småstjärnorna" heter den. Verkar som hon tyckte det var väldigt roligt. Ja, sen sprang kvällen iväg.... och nu är vi här, alltså dags för film!

Jo, just det ja..... fuskade faktiskt idag. Mitt löfte till mig själv att bara fika på helgerna sprack. Jag blev så bullsugen så jag köpte 3 kanelbullar i bageriet till kvällsfika. Fy på mig... men

på återseende!

in i gamla rutiner och en himla skön kväll

Nu känns det verkligen att semester- och sommarlovstider är slut och man kommit in i den gamla vanliga lunken igen. Det var skönt så länge det varade, men också skönt att få lite rutiner igen. Även om jag fortfarande är mammaledig (och tänker så vara ngr månader till) så kommer man ändå upp på morgonen. Gabriella ska till skolan och sen är dagen igång. Viktor verkar rätt nöjd med att sovmorgonen är över också, han vaknar så glatt när jag väcker honom på morgonen.
Idag börjar simskolan igen för Gabriella, förhoppningsvis är det sista terminen nu för henne.






Igårkväll passade mina föräldrar barnen och jag och Christer gick ut på stan och åt på restaurang.....ååååh vad gott det var. Vi firade faktiskt våran andra bröllopsdag, det var egentligen för en månad sen men bättre sent än aldrig! Vi åt underbart god mat och bara satt hur länge som helst. Sen strosade vi runt i stan lite och tog en promenad längst efter kajen. Det var så himla skönt väder igårkväll.
Idag är det också skönt ute. Går i kjol och kortärmat. Känns som det var ett tag sen nu som kunde lämna tröjan hemma.


Ha en gó dag!
på återseende...

Lördagkväll!

Sonen somnade vid 20-tiden, min man är innen i stan och springer Midnattsloppet och min dotter och jag bestämde oss för att ha en en mys-mys-hemmakväll-framför-tv:n.... med popcorn och levande ljus såklart! Synd bara att när man väl satt sig tillrätta och satt på TV:n så visade de bara skit. Men vi hade vi det mysigt ändå, bara vi två. Hon blev dock trött och somnade gott här i soffan. Och jag tog fram den lilla bärbara och knåpar ihop en liten blogg. Jag sneglar på henne emellanåt och mitt hjärta sväller av stolthet. Tänk att jag är orsaken till mina helt underbara barn... Man har lyckats med nåt bra iaf. Och min man, fadern till mina barn, är ju inte så dum han heller.... hihi.♥

Nu ska jag plocka ihop lite och sen är det dags för mig också att få lite sömn.



Välkommen till min nya blogg

Nu är min bloggoskuld tagen!!! Jag som inte haft en tanke på att blogga innan hamnade här på något konstigt sätt. Så nu är det bara att tuta och köra. Det här ska bli kul.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0