Fredag - dagens inlägg.

Igår hade jag en fantastisk trevlig kväll ihop med jobbarkompisar. Skärgårdskryss i södra skärgården med räk- och laxbuffé och mycket trevligt sällskap. Efter detta bar det av till en "hemlig" överraskning. Nåja, de flesta av oss hade redan räknat ut att det rörde sig om Heaven 23 och det visade sig vara rätt. Det var en mkt trevlig avslutning på en härlig kväll.
Lade huvudet på kudden vid 01-tiden, gissa om jag var trött när klockan ringde 05:30 imorse och till råga på allt hörde jag att regnet fullkomligt ÖSTE ned. Ville bara dra täcket över huvudet och somna om igen. Men trotsade den frestelsen och var på jobbet 07:30.
Det var skönt att komma hem igen iaf. Saknar dock min lilla skruttfia som är på landet tillsammans med mormor och morfar. Men jag gissar på att hon har det underbart härligt. Idag hade de varit i Kil och hälsat på lite släk, bl.a. några tremänningar (sysslingar).
Nu sitter jag och Viktor och väntar på att Christer ska komma hem så jag kan börja med middagen. Det blir snabblagad mat idag - steka en köttbit, göra klyftpotatis och en härlig sallad.

Imorgon hade jag velat ha en trädgårdsdag. Men tror inte det blir så med tanke på att det är spått regn imorgon också. Så då kanske vi styr kosan inåt stan istället och shoppar lite. På kvällen är vi bortbjudna på middag.

Är det någon som har några roliga/spännande helgplaner?

Ha en underbar kväll och helg.
Ta hand om dig!

Hej från en sjukling.

Blä... känner mig jättehängig idag. Är hemma från jobbet och har jättedåligt samvete för det. Men har haft hög feber hela natten och morgonen. Näsan rinner i ett och min tunga är jätteöm(?). Nu ska jag strax krypa i säng igen och sova lite. Imorgon är dock tanken att jag ska till jobbet igen. Och imorgonkväll är vi utbjudna av Akelius på räk- och laxkryss. Det ser jag fram emot, även om jag är grymt trött nu.

Igårkväll var det skolavslutning. Jättemysigt! Och efter det bjöds det på sommarbakelser hemma hos oss. När barnen somnade lite senare på kvällen somnade jag i soffan som en stock! Har varit sååå trött de senaste dagarna.

Men som sagt, nu ska jag lägga mig en stund och sova, sen ska jag se om jag orkar ta itu med tvätten. Och efter det ska barnen hämtas på dagis och fritids.

Ha en fin dag!

RSS 2.0