en SJUK julhelg...

Julhelgen har passerat och lite till. Inget blev väl direkt som vi tänkt oss, men vi hade mysigt ändå.
Vi skulle egentligen hem till mamma och pappa på självaste julafton, var tanken. Men vinterkräksjukan slog till på Gabriella och hon var rejält sjuk. Vi blev alltså hemma på julafton och gjorde vårt bästa för att göra allt så bra som möjligt. Och jag måste säga att det var rätt skönt att vara hemma. Gabriella var förkyld och hade vinterkräksjuka, jag och Viktor var förkylda. Men det blev julstrumpa på morgonen, följt av mysig frukost. Det blev Kalle & hans vänner kl 15:00. Det blev julbord, det blev julklappar och det blev tomtegröt på kvällen. Tyvärr kunde inte tomten komma, eftersom han inte kunde riskera att få vinterkräksjuka när han hade så många att åka till....
Juldagen var hemmadag, rekreation och barnen lekte med alla fina julklappar de fått. T.o.m Viktor satt på sitt rum och körde med bilar och spelade på sin lilla synth hur länge som helst.
På annandagen kände vi oss så pass krya så vi kunde åka till Värmland och barnens farmor och kusiner för en "lilla julafton". Och det blev jättetrevligt.
Idag ligger Christer pall (!!!). Den ni! Trodde aldrig jag skulle få se min käre make sjuk, men nu har det hänt. Så det verkar inte bättre än att vi blir hemma på nyårsafton också. Men det blir bra det också, blir vad man gör det till. Lite god mat och fyverkerier så är kvällen räddad.

Nu har alla lagt sig och huset är tyst, endast knapprandet från datorn och klockans tickande som låter. Jag ska själv krypa till sängs snart. Är fortfarande inte helt frisk. Det var en långlivad förkylning.

Kram


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej.

Det var ju verkligen trist att vara sjuk på julafton :( men det är ju inte så mycket att göra åt det. Hoppas i alla fall maken piggnar till sig så han kan äta gått under nyårsafton.

Hoppas ni får en trevlig kväll

KRAM

2008-12-30 @ 21:40:58
URL: http://mekdahls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0