Snoriga näsor och föräldramöte.

Så var det redan tisdag. Tiden rusar iväg... I söndags hade vi 1 års-kalas får vår lille kille (som inte är så himla liten längre). Och allt löpte på fint. Han öppnade presenter (nåja, med lite hjälp från storasyster) som bara den (Tack för alla fina kläder, nu är han rustad för hösten!) och åt tårta med hela kroppen. Tur man har kamera, så man kunde föreviga detta underbara ögonblick...haha. Man riktigt såg hur det lyste i ögonen på honom när han tog en stor tårtbit med handen och tryckte in i munnen.
Senare på kvällen slog förkylningen till på honom och han var snorig hela natten. Hans mamma gick och vaggade honom i famnen minst halva natten. Så ni kan själva gissa hur pigga vi var igår...hehe.
Igår var en dag som bara passerade. En i mängden. Idag ska jag försöka "fånga dagen" lite bättre. Just nu ligger lilleman och sover, så jag ska försöka hinna med lite trök-saker undertiden, så som tvätten och disken. Ikväll är det föräldramöte på skolan. 1½ timmes diskussioner.... nåja, nåt av intresse lär väl dyka upp. Och det bjuds på fika ju!

Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0